Ne dedim ben. Gerçekleri söylemek yaramıyor sizede@CaT naptın ya…
Tam uyuyacaktım ben. Sinir oldum yok yere.
@SatanistKesenKedi de ayrı bir boyut zaten.
Höff…
Ortaya attığın fitne tohumunun benim zihnimde yeşermiş olması da benim suçum mutlaka 😁Ne dedim ben. Gerçekleri söylemek yaramıyor sizede
O zaman bir düşün bacım. Ataerkil toplumların devamı olan neslimiz neden hesabı yanındaki nazik kadına ödetsin?Ortaya attığın fitne tohumunun benim zihnimde yeşermiş olması da benim suçum mutlaka 😁
Şu anda tahtaya kaldırılmış gibi hissediyorum 😁O zaman bir düşün bacım. Ataerkil toplumların devamı olan neslimiz neden hesabı yanındaki nazik kadına ödetsin?
Güzel kardeşim canım benim, bir insanın cebinde her zaman mı para olmaz? Parayı unutsa banka uygulamaları var dıııt karekodu okut öde. Lütfen ılık götlü erkeklere piyasa yaptırmayın. Bu eskiden böyle miydi? Ananıza sorun babanız muhallebiciye götürünce, kağıt helva alınca hesabı kim ödedi ye yapman etmenŞu anda tahtaya kaldırılmış gibi hissediyorum 😁
Ben insanlık halidir, durumu olmayabilir diye düşünüyordum ama haklısın. Fazladan bir öğüne harcayacak parası olmayan da date’e çıkmasın.
Ya Kedi… Ben zaten son 15 dk içerisinde kendi imkanlarımla benden bir halt olmayacağına ikna olmuştum. Şimdi bir de sen niye yüzüme yüzüme çarptın ki bunu 🥹
Çok haklısın, çoook.Güzel kardeşim canım benim, bir insanın cebinde her zaman mı para olmaz? Parayı unutsa banka uygulamaları var dıııt karekodu okut öde. Lütfen ılık götlü erkeklere piyasa yaptırmayın. Bu eskiden böyle miydi? Ananıza sorun babanız muhallebiciye götürünce, kağıt helva alınca hesabı kim ödedi ye yapman etmen
Kullanabilirsin :) ama kendinizi kullandırmayın kızlar. Çok yüz verdiniz gay oldularÇok haklısın, çoook.
Date’e çıkmayalı çok uzun zaman oldu. Bir heveslenmiştim ama yine hevesim kaçtı. Ortalık ılık götlülerle dolu 🤣🤣
Kedi Abi, ben bu sözü müsadenle çalıyor, kızlar grubumda da kullanıyorum 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.