Soru Gavatlik normalleṣti mi?

SatanistKesenKedi

Altın Üye
Kimse büyük resmi görmemiş. Hadi ortaya fitneyi atıp kaçıyorum

Kızlar, date çıktığınızda yemeğin parasını erkekler niye size ittirmeye çalışıyor sandınız? 10 kızla date çıkmak kolay mı? Böyle böyle karnını bedavaya doyurur erkek :p
Ahh bacılarım ahh

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
O zaman bir düşün bacım. Ataerkil toplumların devamı olan neslimiz neden hesabı yanındaki nazik kadına ödetsin?
Şu anda tahtaya kaldırılmış gibi hissediyorum 😁
Ben insanlık halidir, durumu olmayabilir diye düşünüyordum ama haklısın. Fazladan bir öğüne harcayacak parası olmayan da date’e çıkmasın.
Ya Kedi… Ben zaten son 15 dk içerisinde kendi imkanlarımla benden bir halt olmayacağına ikna olmuştum. Şimdi bir de sen niye yüzüme yüzüme çarptın ki bunu 🥹

SatanistKesenKedi

Altın Üye
Şu anda tahtaya kaldırılmış gibi hissediyorum 😁
Ben insanlık halidir, durumu olmayabilir diye düşünüyordum ama haklısın. Fazladan bir öğüne harcayacak parası olmayan da date’e çıkmasın.
Ya Kedi… Ben zaten son 15 dk içerisinde kendi imkanlarımla benden bir halt olmayacağına ikna olmuştum. Şimdi bir de sen niye yüzüme yüzüme çarptın ki bunu 🥹
Güzel kardeşim canım benim, bir insanın cebinde her zaman mı para olmaz? Parayı unutsa banka uygulamaları var dıııt karekodu okut öde. Lütfen ılık götlü erkeklere piyasa yaptırmayın. Bu eskiden böyle miydi? Ananıza sorun babanız muhallebiciye götürünce, kağıt helva alınca hesabı kim ödedi ye yapman etmen

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Güzel kardeşim canım benim, bir insanın cebinde her zaman mı para olmaz? Parayı unutsa banka uygulamaları var dıııt karekodu okut öde. Lütfen ılık götlü erkeklere piyasa yaptırmayın. Bu eskiden böyle miydi? Ananıza sorun babanız muhallebiciye götürünce, kağıt helva alınca hesabı kim ödedi ye yapman etmen
Çok haklısın, çoook.
Date’e çıkmayalı çok uzun zaman oldu. Bir heveslenmiştim ama yine hevesim kaçtı. Ortalık ılık götlülerle dolu 🤣🤣
Kedi Abi, ben bu sözü müsadenle çalıyor, kızlar grubumda da kullanıyorum 😁

SatanistKesenKedi

Altın Üye
Çok haklısın, çoook.
Date’e çıkmayalı çok uzun zaman oldu. Bir heveslenmiştim ama yine hevesim kaçtı. Ortalık ılık götlülerle dolu 🤣🤣
Kedi Abi, ben bu sözü müsadenle çalıyor, kızlar grubumda da kullanıyorum 😁
Kullanabilirsin :) ama kendinizi kullandırmayın kızlar. Çok yüz verdiniz gay oldular

Üst Alt