altını çizelim ama..Birisi 259 mesaj atıp Hoşgelmiş konusu açmış
Burada taa 6 yıllık gidiyorum konusu hortlatılmış
Ne oluyor yahu
Çok mübarek insandıİnternete para verme sebebim Süreyya, bırakırsa ayda 500 TL internet parasından kurtulurum.
Sen mangalda neler yaptın, onları anlat bakalım.. mangal yapmak profesyonel bir iştir normalde.. kız istemeye gidince erkeğe sorarlar mangal yapmayı biliyor musun diye Adana'da..Birisi 259 mesaj atıp Hoşgelmiş konusu açmış
Burada taa 6 yıllık gidiyorum konusu hortlatılmış
Ne oluyor yahu
Eşim rahatsızlandı kahvaltıdan geri döndük 🫢Sen mangalda neler yaptın, onları anlat bakalım.. mangal yapmak profesyonel bir iştir normalde.. kız istemeye gidince erkeğe sorarlar mangal yapmayı biliyor musun diye Adana'da..

Çok geçmiş olsun.Eşim rahatsızlandı kahvaltıdan geri döndük 🫢![]()
SağolasınÇok geçmiş olsun.
bırakma bizi 💗9 yildir söyledigim laf.
Birakacagim,az kaldi.
Seni götürürüm heybemde canim nunum..bırakma bizi 💗
her gün bunu duyuyorum9 yildir söyledigim laf.
Birakacagim,az kaldi.
her gün bunu duyuyorum
Ciddiye almıyorum artık, tamam sürim diyorum aldlflf
bırakanlar çok oldu ya. tabi bir de yaşamını yitirenler oldu. benim bildiklerim iki kişi kanserden, biri eşi tarafından öldürüldü, bir kaç kişi kazaya kurban gitti.En fazla üç beş gün sonra geri dönerler net![]()
Canım nunu🌻 foruma girmeden girişler kapalı napıcaz asdfghbende forumu bırakıcam chatte takılırız canım @ZeL ile 🌸 💗
dur şimdi çaktırma 🤣 ghost takılırdık 🤣 bende ne beceririm yaCanım nunu🌻 foruma girmeden girişler kapalı napıcaz asdfgh

bırakanlar çok oldu ya. tabi bir de yaşamını yitirenler oldu. benim bildiklerim iki kişi kanserden, biri eşi tarafından öldürüldü, bir kaç kişi kazaya kurban gitti.
yine bilgi birikimine hayran olduğum the miskin mahlaslı bir arkadaş vardı köklü bir forumda. adam sırra kadem bastı, çok özlemiştim o aralar.
tabi ilan edenler genelde geri dönüyor dediğin gibi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.