Tam bir founder :)))@Biggie ile kulture dogru yayinimiz yok mu pekii
abi toparlayabilirsem bir şeyler neden olmasın:d@Biggie ile kulture dogru yayinimiz yok mu pekii
Olabilir neden olmasın@SleepleSsS ile @ivan divandelen almak istiyorum diyordu şimdi beklıyoruz belirli akşamlar ayarlayıp alabilirler
Teşekkürler @HolySpectreRadyo butonu tekrar aktif hale getirildi.
![]()
Ellerine sağlık ama bende hala görünmüyor butonRadyo butonu tekrar aktif hale getirildi.
![]()
Çerezlerini silmen gerekebilir sevgili @velevkiEllerine sağlık ama bende hala görünmüyor buton![]()
Yaptım yine yok..forumdan çıkış yapınca görünüyor ilginçÇerezlerini silmen gerekebilir sevgili @velevki
Başka tarayıcı ile giriş yapmayı denermisinYaptım yine yok..forumdan çıkış yapınca görünüyor ilginç
Tema değiştim oldu :) beyaz temaBaşka tarayıcı ile giriş yapmayı denermisin
Farklı sekmede açılacak şekilde ayarladım. kapanmadığı sürece arkaplanda çalışır kapanmaması lazım.Benim de sayfa değişince susuyor radyo
Dark temaya daha uyarlamadım. Birazdan yapacağımTema değiştim oldu :) beyaz tema
Faklı sekmede açılıyor da kendi kendine kapanıyor 🚬Farklı sekmede açılacak şekilde ayarladım. kapanmadığı sürece arka plan da çalışır, kapanmaması lazım.
Desene yaa kendimi paraladim ahahaDark temaya daha uyarlamadım. Birazdan yapacağım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.