Pasta en sevdigim... :)O zaman sana bugün çayın yanına pasta verelim
![]()
Pasta en sevdigim... :)O zaman sana bugün çayın yanına pasta verelim
![]()
Teşekkürler çiçeğim
Hani manzara fotosu
Üşüyordum içim ısındı teşekkürler @Chen
Resim neden görünmüyor..![]()
olmamıı.
Teşekkürler sarı bezimi bardağın altına koydum çay damlamasın diye
![]()
olmamıı.
Bu şekilde gördüm @KarahanResim neden görünmüyor..
Yetkili ve etkili arkadaşlar..?
At artık onu çöp olmuştur :)Teşekkürler sarı bezimi bardağın altına koydum çay damlamasın diye
Onu atıp mikrofibere geçmek ihanet gibi geliyor bana yapabilir miyim dersin?At artık onu çöp olmuştur :)
Yapabilirsin tabi ki, aksini söyleyenler olacak ama dinleme kimseyi at gitsin :)Onu atıp mikrofibere geçmek ihanet gibi geliyor bana yapabilir miyim dersin?
Peki, gözlerimi kapatıp emektar sarı bezi sonsuz yolcuğa uğurşayacağımYapabilirsin tabi ki, aksini söyleyenler olacak ama dinleme kimseyi at gitsin :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.