kedi dili kurabiye tırtıklı
kedi dili kurabiye tırtıklı
Adam öldürmek için silah olarak kullanılır o bekedi dili kurabiye tırtıklı
Aslında denedim 5 güne yakın vakumlu kavanozda tazeliğini koruyorAdam öldürmek için silah olarak kullanılır o be
Benimki 1 şeker:)
Vakumlu kavanoz mu vay be.Aslında denedim 5 güne yakın vakumlu kavanozda tazeliğini koruyor
Vakumlu kavanoz mu vay be.
yiyeceğin kadar yap taze taze ye
tşkler lütfen)))
Yoklamamı var:)))
çay ısmarladım sana önce @ işareti koyup sonra rumuzun ilk 2 harfini yazınca oto çıkıyor eğer çay ısmarlamak istersen bizeYoklamamı var:)))
@Barbara kahve:))çay ısmarladım sana önce @ işareti koyup sonra rumuzun ilk 2 harfini yazınca oto çıkıyor eğer çay ısmarlamak istersen bize
Chen çay yerine bira ısmarlasam olurmu
Kahve diorum
müessesemiz alkolsüzChen çay yerine bira ısmarlasam olurmu
Bnde ki b il rafa 0 alkol barındırıyor arpa suyu yanimüessesemiz alkolsüz
Diyebilirsin sıkıntı yokKahve diorum
Saol canım benim içip uyuyayım 😘😘
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.