zabah zabah bakarsın kimler çevrimiçi die önce onlara çay söylersin ayılsınlar diye asşkdalskda
zabah zabah bakarsın kimler çevrimiçi die önce onlara çay söylersin ayılsınlar diye asşkdalskda
ne kadar da ince düşünce ben biraz ayu olduğum için anlayamadım zabah zabah bi atar yaptım k bakmayın efemHemen
Çaylarrrrr
@SleepleSsS @Karantina @Chen
Şimdi bu yukarıda etiketlemiş olduğum eski üyeler gelirlerse şayet bir gün. Ne kadar cömert biri olduğumu anlasınlar istemiştim.![]()
ne kadar da ince düşünce ben biraz ayu olduğum için anlayamadım zabah zabah bi atar yaptım k bakmayın efem
@Chen Çay simit sohbet 😌🙃🌼
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.