İyiyim iyiyim@Myblood yeter dinlen artık
birbirimize ısmarlayabiliriz istersen ?Bira ısmarlayamıyor muyuz bu oyunda?
Soğuk soğuk iyi gider valla.birbirimize ısmarlayabiliriz istersen ?
olsa yok demem şuan biliyor musun ?Soğuk soğuk iyi gider valla.
Nerede yaşıyorsun? Yakınsak çıkalım içelim ikişer bira.olsa yok demem şuan biliyor musun ?
Erkek erkeğe çıkma teklifi 🤪 ben de geliyim miNerede yaşıyorsun? Yakınsak çıkalım içelim ikişer bira.
Gel tabi. Hatta bir kişi daha gelebilir. Çünkü konuda üç kişiye ısmarla diyor. :)Erkek erkeğe çıkma teklifi 🤪 ben de geliyim mi
Su mu ısmarlıyorumGel tabi. Hatta bir kişi daha gelebilir. Çünkü konuda üç kişiye ısmarla diyor. :)
Biz Alcatrazla bira içicez. Sen ne istersen onu söyleriz.Su mu ısmarlıyorum
Yayık ayranı alırım ben de kim ödüyorBiz Alcatrazla bira içicez. Sen ne istersen onu söyleriz.![]()
Yayık ayranı alırım ben de kim ödüyor
Sus! Dün bir yerde ayran içtim kapalı 78 TL bizim bakkal ucuzmuş dedimBen çağırdım ya Alcatraz'ı? Hepinizinkini ben ödemeliyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.