Nöbetteydim, iyiyim Zeze sen nasılsın? Çayırlık çimenlik gözünün alabildiği yer senden iyisi var mı dostum@Eros
ses ver hocam iyi misin?
hoş geldin iyi istirahatler o vakit merak ettim bişey mi oldu diye . yok be hocam insan bir zaman sonra sıkılıyor çayır çimen mesire alanı gibi yerlerden tabi bizim ki iş icabı olduğu için de biraz gayet sıradan yoksa manzaranın göbeğindeyim diye bilirim .Nöbetteydim, iyiyim Zeze sen nasılsın? Çayırlık çimenlik gözünün alabildiği yer senden iyisi var mı dostum
Yoğun ve bunalmış. Hayat zor @LucasDinlendim :)
Sen nasılsın?
Foruma geliyorum nick girmeye yada yazmaya vaktim olmuyor. Biz o çayıra hasret yaşıyoruz. Gölgesinde serinleyecek ağaç bulmak zor. Sen nasılsın?hoş geldin iyi istirahatler o vakit merak ettim bişey mi oldu diye . yok be hocam insan bir zaman sonra sıkılıyor çayır çimen mesire alanı gibi yerlerden tabi bizim ki iş icabı olduğu için de biraz gayet sıradan yoksa manzaranın göbeğindeyim diye bilirim .
kolaylıklar dilerim hocam. şükür bir yaramazlık yok sıradan monoton rutin devamForuma geliyorum nick girmeye yada yazmaya vaktim olmuyor. Biz o çayıra hasret yaşıyoruz. Gölgesinde serinleyecek ağaç bulmak zor. Sen nasılsın?
Rutin bile güzelleşir sadelikte, kalabalık yorucukolaylıklar dilerim hocam. şükür bir yaramazlık yok sıradan monoton rutin devam
ne yoksa neye sahip değilsek o güzelmiş gibi. kalabalıkta olan yalnızlığın güzel olduğunu düşünüyor. yalnız olsan ise tam tersi. elimizde olanlarla mutlu olalım inşallah :) pek beceremiyorum ama canımız sağ olsunRutin bile güzelleşir sadelikte, kalabalık yorucu
Bir ay kalsan burası boğar, biz de alıştık gürültüye ve hıza bir ay da orası bizi boğar :))ne yoksa neye sahip değilsek o güzelmiş gibi. kalabalıkta olan yalnızlığın güzel olduğunu düşünüyor. yalnız olsan ise tam tersi. elimizde olanlarla mutlu olalım inşallah :) pek beceremiyorum ama canımız sağ olsun
o yüzden şükür ve sabır ile sessizce yaşamaya devam hocam. azıcık tebessüm ne de yakışıyor insan oğluna :) gerisi hayal gibi bu gün de, yarın dün olacak takılmamak lazımBir ay kalsan burası boğar, biz de alıştık gürültüye ve hıza bir ay da orası bizi boğar :))
Hayat zorsa gülümse.Yoğun ve bunalmış. Hayat zor @Lucas
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.