Forumdan Birini Dürt

Eru

Platin Üye
@Fluffy

knockknock_e48bdac0e79edeaaacaa21b904f28bd2bf00cc99.gif

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
@Tonyukuk bol ağacınız var gölgelenirsin sen, saçımı başımı yoluyorum sıcaktan

Zeze

Gümüş Üye
Nöbetteydim, iyiyim Zeze sen nasılsın? Çayırlık çimenlik gözünün alabildiği yer senden iyisi var mı dostum
hoş geldin iyi istirahatler o vakit merak ettim bişey mi oldu diye . yok be hocam insan bir zaman sonra sıkılıyor çayır çimen mesire alanı gibi yerlerden tabi bizim ki iş icabı olduğu için de biraz gayet sıradan yoksa manzaranın göbeğindeyim diye bilirim .

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
hoş geldin iyi istirahatler o vakit merak ettim bişey mi oldu diye . yok be hocam insan bir zaman sonra sıkılıyor çayır çimen mesire alanı gibi yerlerden tabi bizim ki iş icabı olduğu için de biraz gayet sıradan yoksa manzaranın göbeğindeyim diye bilirim .
Foruma geliyorum nick girmeye yada yazmaya vaktim olmuyor. Biz o çayıra hasret yaşıyoruz. Gölgesinde serinleyecek ağaç bulmak zor. Sen nasılsın?

Zeze

Gümüş Üye
Rutin bile güzelleşir sadelikte, kalabalık yorucu
ne yoksa neye sahip değilsek o güzelmiş gibi. kalabalıkta olan yalnızlığın güzel olduğunu düşünüyor. yalnız olsan ise tam tersi. elimizde olanlarla mutlu olalım inşallah :) pek beceremiyorum ama canımız sağ olsun

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
ne yoksa neye sahip değilsek o güzelmiş gibi. kalabalıkta olan yalnızlığın güzel olduğunu düşünüyor. yalnız olsan ise tam tersi. elimizde olanlarla mutlu olalım inşallah :) pek beceremiyorum ama canımız sağ olsun
Bir ay kalsan burası boğar, biz de alıştık gürültüye ve hıza bir ay da orası bizi boğar :))

Zeze

Gümüş Üye
Bir ay kalsan burası boğar, biz de alıştık gürültüye ve hıza bir ay da orası bizi boğar :))
o yüzden şükür ve sabır ile sessizce yaşamaya devam hocam. azıcık tebessüm ne de yakışıyor insan oğluna :) gerisi hayal gibi bu gün de, yarın dün olacak takılmamak lazım

Üst Alt