Ne kaa düşüncelisin ne kaaaa zarifsn ya. :)Böcüklerin dökülmesin üstünden diye yavaş dürttüm oysa 😁
Ne kaa düşüncelisin ne kaaaa zarifsn ya. :)Böcüklerin dökülmesin üstünden diye yavaş dürttüm oysa 😁
Ben de diyorum şu dalağıma saplanan şey neydi acaba diye🤣
Azcık dokundum yaBen de diyorum şu dalağıma saplanan şey neydi acaba diye🤣
sa kral nasılsın ya ? herşey yolunda mı (:@alcatraz yaşıyormusun başkan
buyrun benim
w.a.s başkan iyiyim allaha şükür seni sormalı herşey yolumda sıkıntı yok çok şükürsa kral nasılsın ya ? herşey yolunda mı (:
sevindim iyi ol. bu kötü dünyada iyi ol kral. dikkatli ol.w.a.s başkan iyiyim allaha şükür seni sormalı herşey yolumda sıkıntı yok çok şükür
evet evet özledim onusevindim iyi ol. bu kötü dünyada iyi ol kral. dikkatli ol.
bi ara okeye girelim yine![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.