günaydin sanada
Efendim :)
Mesaide yalnızlıktan öcüler yemesin sizi ondan dürttümgünaydin sanada
Çok düşüncelisin :)Mesaide yalnızlıktan öcüler yemesin sizi ondan dürttüm
@Nepenthe Hayrullah'tan bir kilo kuşgömü hediye etsen?
Kargo uygundur. Senin gelmene gerek yok. 250x4 vakumlu olsun lütfen :)Olur bizzat ben mi getiriyim yoksa paket servis mi olsun (:
Hayrullah olması şart mı peki? Ben fazla tercih etmiyorum kendisini 😀Kargo uygundur. Senin gelmene gerek yok. 250x4 vakumlu olsun lütfen :)
Hayrullah iyidir. Senin önerin hangisi? 🙂Hayrullah olması şart mı peki? Ben fazla tercih etmiyorum kendisini 😀
Ben genel de Pastırmacı Tolga'yi tercih ediyorum ama Hayrullah'ta fena değil yani. Biraz önce onun önünden geçtim de 250x4 dedim 4 haneli rakam çıktı ortaya asdfghjHayrullah iyidir. Senin önerin hangisi? 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.