Ay kitaptan olmazSilgmden bir parça koparıp atsam olmaz mı
Gazeteden külah yapıp çekirdek koysana içine 🙈
Ay kitaptan olmazSilgmden bir parça koparıp atsam olmaz mı
Tamam ama çekirdeklerden bir kaç tanesini fırlatırımAy kitaptan olmaz(
Gazeteden külah yapıp çekirdek koysana içine 🙈
Çekirdek fırlatma yarışı yapalım🤭🤭Tamam ama çekirdeklerden bir kaç tanesini fırlatırım
Kitap okumak için yarışa gerek yok yaa. Sen bana bir kitap fırlat, ben onu okurum zatenÇekirdek fırlatma yarışı yapalım🤭🤭
En uzağa üfleyen kitap okur🤭🤭
Sesli okuyup atacak bir sayfa foruma🤭🤭🤭Kitap okumak için yarışa gerek yok yaa. Sen bana bir kitap fırlat, ben onu okurum zaten![]()
Ben sesli hiçbir şey okuyamıyorum ya. Sesim komik geliyor.Sesli okuyup atacak bir sayfa foruma🤭🤭🤭
Hayirrr kitap sayfası okuması🤭🤭Ben sesli hiçbir şey okuyamıyorum ya. Sesim komik geliyor.
Sana en iyisi bir çikolata fırlatayım barışalım![]()
İyi hadi bir kitabın sayfasını okuyup üfüreyim :dHayirrr kitap sayfası okuması🤭🤭
@Eru gidip kendine yastık atar mısın🤭🤭İyi hadi bir kitabın sayfasını okuyup üfüreyim :d
Yok devriyelerim var. Onu yaparsam şutlanırım.@Eru gidip kendine yastık atar mısın🤭🤭
Selamını alayım bende. Bana olan ilgin şaşırtıyor beni.bi selam vereyim @Egolu Narsist Patriarkal
evet sana karşı çok ilgiliyim tatlım ama sen yine şımarmaSelamını alayım bende. Bana olan ilgin şaşırtıyor beni.
Gerçi bu mükemmelliğe ilgili olman normal.evet sana karşı çok ilgiliyim tatlım ama sen yine şımarma![]()
değil mi yaaa ? ne kadar da uyuşuyor fikirlerimizGerçi bu mükemmelliğe ilgili olman normal.
Sorma, ne kadar uyumluyuz.değil mi yaaa ? ne kadar da uyuşuyor fikirlerimiz
sorayım ben yine de, ne kadar uyumluyuz ? 🤪Sorma, ne kadar uyumluyuz.
Çok uymluyuz.sorayım ben yine de, ne kadar uyumluyuz ? 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.