Hoş geldin yıllar sonra
Hoş buldum teşekkür ederim :)Hoş geldin yıllar sonra
Yokken nerdeydinHoş buldum teşekkür ederim :)
Yokken nerdeydin
Sorsana sensiz ne haldeydik?Epeydir bir yerde değildim ya. Uzunca süre hiç takilmadim. Aklıma geldi bakiniyim dedim (:
Sessizce gidip sessizce geldim fena mı ettim (:Sorsana sensiz ne haldeydik?
Öldük mü yaşadık mı?
Bizi nasıl etkiledi yokluğun?
Öyle pat diye çıkıp geldin haber versen, hazırlık yapardık.
Kırmızı halıyı seremedim
Ahmet Kaya sessizce gitmedi kapıyı çarptı anladık ki gitmişSessizce gidip sessizce geldim fena mı ettim (:
Kapıyı sert çarparsan bir daha oraya dönemeyebilirsinAhmet Kaya sessizce gitmedi kapıyı çarptı anladık ki gitmiş
Sen de haklısın nepenthe dönmeyince ne hallere girdik burda bir daha gitmeKapıyı sert çarparsan bir daha oraya dönemeyebilirsin
Peki olurSen de haklısın nepenthe dönmeyince ne hallere girdik burda bir daha gitme
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.