iyi tatiller. lütfen 2 dakikanızı da benim yerime tatille geçirin, lakin son zamanlar ihtiyacım var 🤭İyiyim bebişim, tatildeyim bir kaç günlüğüne.
Umarım sen de iyisindir. :*
iyi tatiller. lütfen 2 dakikanızı da benim yerime tatille geçirin, lakin son zamanlar ihtiyacım var 🤭İyiyim bebişim, tatildeyim bir kaç günlüğüne.
Umarım sen de iyisindir. :*
Yarın senin için de yüzerim biraz .diyi tatiller. lütfen 2 dakikanızı da benim yerime tatille geçirin, lakin son zamanlar ihtiyacım var 🤭
hangi sulardasın ? merak ettim de 🤭Yarın senin için de yüzerim biraz .d
Fethiye, Ölüdeniz. 🌞hangi sulardasın ? merak ettim de 🤭
şşşşşş, fazla dile getirme nazar değerFethiye, Ölüdeniz. 🌞
Babadağ dan aşağı bizim yerimize de atla @Aura 🙈Fethiye, Ölüdeniz. 🌞
evet severiz
İvvetttt benim🙈🙈
Nerde o bugün @CaT gerçekten🤭
@Lucifer i dürtelim de serçe gibi ciklesin :))) onca kişi varken neden seni serçe sandık gerçek erkeksen çok üzülürüz
Çok üzüldüm 😜gerçek erkegim ;d
Çok üzüldüm 😜
Silgmden bir parça koparıp atsam olmaz mıAy o acır @Eru sen bana kağıttan uçak yap at 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.