Dürtüşelim madem 😁@Lastearth dürttüm
Tatlı bir diziydi ama 😋İzle izle bitmedi
Dizi tatlı da neresine dikkat etmeliydim diye dakika yazsaydın izlerken kaçırdımTatlı bir diziydi ama 😋
Beni dürtmenin bedeli o 🤣Dizi tatlı da neresine dikkat etmeliydim diye dakika yazsaydın izlerken kaçırdım
Gönderme izlemem 😂🤣Ben de sana uzun videolar gönderirim ama kendim bile sıkılıyorum izlerken @Lastearth
Çok eksikliğini çektimselamm bebeğimsuu, çağırdın geldimmm 🙈
@CaT neredesiniz sayın güzellikk 😇
ama siz böyle tatlı davranırsanız, alışkanlık olabilir bendeeÇok eksikliğini çektim![]()
o kadar mı belli oldu ya yokluğumm 🙈
Olmaz mıo kadar mı belli oldu ya yokluğumm 🙈
ayy utandımm şimdii amaaa
bende ayık girmemeyi tercih ederdim ama hayat pahalı, mecburen süte gömcez kafayı galiba 🤣Olmaz mı
Ayık foruma giremiyorduk
Çok özlettirtme kendini keşş olucaz yoksa bakk
![]()
İşte bahane arıyoruz biz de 🤣bende ayık girmemeyi tercih ederdim ama hayat pahalı, mecburen süte gömcez kafayı galiba 🤣
çok özlettirmemeyi denerim tamaamm 🙈
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.