Sevdin mi zeze ? Sana da armağan olsun öyle ise@Alice bu dinletiyi açalı 5,36 dakika oldu sayfaya girip bildirimlerden buraya gelip ve bu paylaşımı görmek fazlaca şaşırttı beni
çok teşekkür ederim tabi ki severim ve hep dinlerim favorilerim arasındadırSevdin mi zeze ? Sana da armağan olsun öyle ise
Çok korktum bir an yalnız gidecem sandım 🤭Tamam tamam geldim. Gel hadi hela ya gidekk
![]()
Tesadüfen seni mutlu ettim :)çok teşekkür ederim tabi ki severim ve hep dinlerim favorilerim arasındadır
mutluluktan ziyade çok şaşırdım güzel bir tesadüf oldu esenlikler dilerim @AliceTesadüfen seni mutlu ettim :)
Aşk aşk fjxjxj üşenmemiş kuyruk bulmuşdayı ne yaşıyon ya asudıaskjld
ruh hastası asdhuasıjdAşk aşk fjxjxj üşenmemiş kuyruk bulmuş![]()
O halde ismini yazayım;Teşekkür ederim. Açmaya çalıştım ama video kullanılmıyor diyor @Lucas
Açtım. Yeniden teşekkür ederim.O halde ismini yazayım;
Wladislaw Szpilman Chopin nocturne no. 20
YouTubeda bulunabilir 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.