Wile E. Coyote ile dertdaş skdjfhksdjhfskdjfhSu Sylvester in basina gelenler, pismis tavugun basina gelmemistir
Her ota boka para var..bomba..c4..dinamit..bir lokma yiyecege yokWile E. Coyote ile dertdaş skdjfhksdjhfskdjfh
"Acme" siyonist olabilir lakdjalksdlkHer ota boka para var..bomba..c4..dinamit..bir lokma yiyecege yok
Ben buna aciyordum cokcukken bilion mu?"Acme" siyonist olabilir lakdjalksdlk
![]()
![]()
![]()
![]()
MİPMİP efsunlu çizilmiş çünkü sadkfjsldkfjsldkfBen buna aciyordum cokcukken bilion mu?
Roadrunneri öldüresim geliyordu.
MİPMİP efsunlu çizilmiş çünkü sadkfjsldkfjsldkf
Arkadaslar özür dilerim...konuyu sabote ettim..seytana uydum
Yilanin basi zaten sen.dBen bile ediyorsam cemaat naapmaz mkjhskjsdhk
Geçen gün sıkıldım 1 saatliğine kendimi banlayacaktım da bende buton çıkmıyor askjhdaksjd kendimi bile banlayamıyorum!Yilanin basi zaten sen.d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.