Tema Editörü

Forumda LOTR Evreni Serisine Başlamak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Sahibi
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." Şimdiden paylaşımlar için tebrik ve teşekkür etmek isterim. İlgiyle takip edeceğim. Eru emeğini kutsasın.Y,dj,k

Gerçekten ilginiz ve bu evrene olan bağlılığınız beni çok mutlu etti. Hemen hemen her gün bölümleri aksatmadan atmaya çalışacağım.

Gerçekten ilginiz ve bu evrene olan bağlılığınız beni çok mutlu etti. Hemen hemen her gün bölümleri aksatmadan atmaya çalışacağım.
Sormak isterim; konu altlarında hikayelerde ki pürüzler hakkında soru sorup, fikir bildirmek motivasyonuna zarar verir mi? Verir ise şayet sessiz kalıp Tolkien evreninin muazzamlığından sessizce tad almayı da yeğleyebilirim. Arda'nın kadim tarihini düşününce insan, yazara ve bu konuda paylaşım yapanlara huşu besliyor ister istemez.

• Beğen
Tepkiler: Era
Konu Sahibi
Sormak isterim; konu altlarında hikayelerde ki pürüzler hakkında soru sorup, fikir bildirmek motivasyonuna zarar verir mi? Verir ise şayet sessiz kalıp Tolkien evreninin muazzamlığından sessizce tad almayı da yeğleyebilirim. Arda'nın kadim tarihini düşününce insan, yazara ve bu konuda paylaşım yapanlara huşu besliyor ister istemez.

Kesinlikle hiçbir sıkıntı olmaz. Zaten detaylı bir anlatım yapmayacağım için konular altında detaylı şekilde fikir alışverişleri yapabilir ve konuşabiliriz. Konuya hakim çok insan var. Zaten amacım kolay anlaşılır dilde kısa, öz ve ana konuya bağlı olarak hiç bilmeyenlere hızlandırılmış bir anlatım yapmak. Altında konu ayrıntıları girmek çok eğlenceli bile olacaktır.

the hobbit film GIF

😀

• Beğen
Tepkiler: Era
Geri