Arkadaşlar bu benim forumda ilk mesajım ve ilk konum alacak. Yaklaşık 10 senedir hemen hemen tüm çevrilmiş LOTR kitaplarını okudum. Evren çok büyük ve çok geniş olduğu için insanların bu evreni sadece filminden ibaret sanıyorlar. İnternette video şeklinde olanlarda karman çorman olmuş durumda insanlar konuya nereden başlayacaklarını bilmiyorlar. Yazılı olarakta çoğu forumlarda anlaşılır bir anlatım görmedim. Kafaları hiç karştırmadan ana konu üzerinden daha az isimlerin kullanıldığı bir LOTR serisi yapmak istiyorum. Umarım bu süreçte bana destek olursunuz ve umarım sizlere bir nebzede olsa bu evreni anlatabilirim.
Silmarilion kitabında geçen bölümleri size kendimce kısa bir özet geçerek ve bölüm bölüm olmak üzere anlatacağım ama ayrıntılarlada kafanızı karıştırmayacağım. Evreni hiç bilmeyenler bile sadece anlatımım sayesinde çok rahat bir şekilde evreni öğrenecekler. Tabi aradan zaman geçer detaylara girmek istersekte ayrıntılı bölümlerde yapılabilir.
Silmarilion kitabında geçen bölümleri size kendimce kısa bir özet geçerek ve bölüm bölüm olmak üzere anlatacağım ama ayrıntılarlada kafanızı karıştırmayacağım. Evreni hiç bilmeyenler bile sadece anlatımım sayesinde çok rahat bir şekilde evreni öğrenecekler. Tabi aradan zaman geçer detaylara girmek istersekte ayrıntılı bölümlerde yapılabilir.