Ya şu sohbet sayfası kurulduğunda deneyeyim diye çıkış yaptım. O gün bugündür sürekli forumdan düşüyorum. Beni hatırlamıyor forum, sürekli giriş yapmamı istiyor. Çok kötü dışlandığımı hissediyorum 🤣 sizdede var mı aynı sorun.
Oruç olunca kafam basmadı galiba. 🤦♂️Çerezlerden olduğu belliymişti halbuki. Ben çerez sevmiyorum gerçi. Her yer kabuk kırıntı oluyor :)
Oruç olunca kafam basmadı galiba. 🤦♂️
Sen bizi dışlıyorsun kerim hiç yazmıyorsun bizi sevmediğini düşünüyorum konuyu silmeyin hatıra kalsın :)))Konuyu silebiliriz, çerezlerden olmuş. Temizledim düzeldi 🤦♂️
Sen bizi dışlıyorsun kerim hiç yazmıyorsun bizi sevmediğini düşünüyorum konuyu silmeyin hatıra kalsın :)))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.