Malzemeler
- 9 dilim tost ekmeği
 - 4 yumurta
 - 2 yemek kaşığı tereyağı
 - 5 – 6 dilim salam
 - ¼ çay bardağı süt
 - 9 dilim ince dilimlenmiş tost kaşarı
 - 100 gr dil peyniri
 - 9 adet kiraz domates
 - 2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
	Yapılışı
- Yumurtaları yayvan bir kapta bir çatal ile çırpın.
 - Tereyağını eritin ve yumurtaların içine dökün.
 - Karışıma sütü de ilave edip tekrar çırpın.
 - Salamları küçük parçalar halinde doğrayın ve yumurtalı karışıma ekleyin.
 - Fırın tepsisine pişirme kağıdı yerleştirin.
 - Tost ekmeklerinin bir yüzünü yumurtalı karışıma batırın ve tepsiye dizin.
 - Üstlerine kaşar dilimlerini ve dil peynirlerini yerleştirin.
 - Kapta arta kalan yumurtalı karışımı ekmeklerin üzerine eşit olarak bölüştürün.
 - Domatesleri yıkayın ve ortadan ikiye kesip ekmeklerin üzerine yerleştirin.
 - Son olarak ekmeklerin üzerine zeytinyağını gezdirin.
 - Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
 
				
			
	
			
	