bu kiz guzel filan deil neresi guzel sjsjsj
iğrenç.@Plesk in platonik aşkı…
Hahahah hada hadi yeme bizi skljsliğrenç.
Plastik sevmiyoruzForum erkeklerine ne olmuş ya
Sizin neyiniz var arkadaşlar
Güzel kız işte tam olarak ne arıyorsunuz siz
Platiği içinde onun ele dişe gelmezPlastik sevmiyoruz
Dokununca doğal hissiyatı oluşturmuyor, tadında değişiklik yokPlatiği içinde onun ele dişe gelmez
Eeeh taş gibi meme arıyorsunuz sonra silikon olmasın diyorsunuzDokununca doğal hissiyatı oluşturmuyor, tadında değişiklik yok
Yerçekimine yenik düşmemiş meme arıyoruz (kendi açımdan)Eeeh taş gibi meme arıyorsunuz sonra silikon olmasın diyorsunuz
Memenın içinde kemik mi var ki taş gibi olsun
İnsan doğasına aykırı hep bunlar
Ayhh içim rahat etti bir an dizlerimin üstünden toplayıp geliyorum nfndznYerçekimine yenik düşmemiş meme arıyoruz (kendi açımdan)
Sen rahat olsana ben seni silikonlu da severim
Şlkşlkşlkşlk
omuzlarına atAyhh içim rahat etti bir an dizlerimin üstünden toplayıp geliyorum nfndzn
Hemen deniyorum yetişirse nfmdomuzlarına at
moda olur
şlkşlkşlkşlk
Hıhımmmbumu fenomen
Ne gibi bişibaska bisi bence .s xd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.