Düşüncelerinizi merak ettim.
Olabilir, onlar feminazi denmesine çok kızıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.Boş iş. Feminazi oluyorlar genelde zaten.
Onlar erkeklerin yaptığı her şeye çok kızıyorlar. Esprilere bile. Takmıyoruz.Olabilir, onlar feminazi denmesine çok kızıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
Dedikleri doğrumu sence?Feminizm kocayı buluncaya kadar derler :d
Feministler sadece kadın hakları değil eşitlik için mücadele ettiklerini söylemiyormuydular ( ikisinin aynı şey olduğunu sanmıyorum biri daha alt küme gibi ) bide trans olayı bütün dünyadaki feministlerin başına bela olmuş gibi en son şu trans yüzücü olayında öyle gözüküyordu.Feminizm normalde kadın haklarını savunur ama ülkemizdekiler Feminazi. Erko erko diye triplere girerler, sonra kız kıza parti yaptıklarında ellerinden Tinder uygulamasını düşürmezler. Hz. Mevlana'nın dediği gibi ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol.
Şimdi bu Feminazilerin başına translar bela oldu. Herifler sakallı bıyıklı halleriyle, 8 Martta meydanlara çıkıp "biz daha kadınız" diyorlar. Yarattıkları canavarla şimdi onlar uğraşsınlar. Kısacası feminizm bir kadın için normal olabilir ama, feminazilik öncelikli olarak kadınların başına bela olmuştur.
Nedir bu sözler?Feninizmin cikis nedenlerini tetikleyen olaylara,benim de bir cift sözüm var elbet.
Bu neredeyse bütün ideolojilerin ortak sorunu gibi.en iyi savunucusunun bile bir yerden sonra bireysel çıkarcılığına uydurduğu görüş biçimi.
DoğruDedikleri doğrumu sence?
Etrafında ya da gördüğün öyle birileri var galiba.
Feminizm çok saçma, var tabiiEtrafında ya da gördüğün öyle birileri var galiba.
Kendimi özetledim nickte.Nickinden korktum 😬 biz bilmiyorum onları 🙄 😁
Koç burcusundur şimdi senKendimi özetledim nickte.
Neden şaçma geldi sana açıklarmısın bide profilinden gördüğüm kadarıyla kadınsın etrafındakiler feminizmi şaçma bulduğunu duyunca kadınsın sen nasıl şaçma bulursun falan diyormu?Feminizm çok saçma, var tabii
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.