Bazi bölgelerde var..Ama bu güne gelemediler?
Ama dedim ya populizm
Bazi bölgelerde var..Ama bu güne gelemediler?
Doğru bazı bölgelerde devam edebiliyor ama tarihsel olarak ve günümüzde çok önemli değiller ki sen böyle bir sistemde yaşamak mı istiyorsun.Bazi bölgelerde var..
Ama dedim ya populizm
Sistem sececek durumda degiliz ya..sadece bir aciklama yapmak istedik..Doğru bazı bölgelerde devam edebiliyor ama tarihsel olarak ve günümüzde çok önemli değiller ki sen böyle bir sistemde yaşamak mı istiyorsun.
Açıklaman da bir sorun yok seçme konusu durumdan bağımsız olarak düşün sana böyle bir şans verildi seçermisin gibi. Ayrıca neden seçecek durumda değiliz?Sistem sececek durumda degiliz ya..sadece bir aciklama yapmak istedik..
Baska sorunlari var insanligin ondan..Açıklaman da bir sorun seçme konusu durumdan bağımsız olarak düşün sana böyle bir şans verildi seçermisin gibi. Ayrıca neden seçecek durumda değiliz?
Tamam o zaman.Baska sorunlari var insanligin ondan..
Simdiki sartlar altinda secmem
Ben üşendiğim için bu kadar yazdım jfjxjBen okumaya erindim ya sen nasıl yazdın bu kadar şeyi 😂
Üşenmesen ne yapacaktın 😂Ben üşendiğim için bu kadar yazdım jfjxj
Artık Lgbti+ nın yan dalı diyebilecek kadar amacından çıktılar.Şu göğsünü gere gere eylem yapanlar onlar mıydı 🤔
Sanirim 3 sayfa makale yazardım jfjxjÜşenmesen ne yapacaktın 😂
Keşke girseydin birşeyler öğrenirdik.Sanirim 3 sayfa makale yazardım jfjxj
O da çok detaya girmeden fjxjxj
Yazdıklarım bir şey öğretmez konunun ehli değilim fikrimi dile getiriyorumKeşke girseydin birşeyler öğrenirdik.
Bilgi öğretmese de en azından fikir öğretir buda birşeydir.Yazdıklarım bir şey öğretmez konunun ehli değilim fikrimi dile getiriyorum
Akademik kariyer yapacak hatunsun 😂Sanirim 3 sayfa makale yazardım jfjxj
O da çok detaya girmeden fjxjxj
Hadi ya tüh olmadı şimdi 😕Artık Lgbti+ nın yan dalı diyebilecek kadar amacından çıktılar.
Senin yazdıkların bana bildirim olarak niye gelmiyor 3 4 defadır tesadüf görüyorum 😔Hadi ya tüh olmadı şimdi 😕
Benden alıntıyı yapmayan ya da etiketlemeyenlerin bildirimleri de bana gelmiyor 🙄Senin yazdıkların bana bildirim olarak niye gelmiyor 3 4 defadır tesadüf görüyorum 😔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.