Bu işin sonunda alcatraz ile pumpkin bulaşıkları yıkar bana öyle geliyor Sjsjsj
tmm işte wc gidiyorum/makyaj tazeliyorum artık hangi klasmana giriyorsa ladksadYa dedim ya makyaj tazeleyeceğim diye ?
yok kuzum o heves geçti artık napoli sevinci söndü. kirpik uclarım ağrıyor suan olmaz .s.s
Hiç yapmadım kredi çeker öderim o hesabı karşında koç kadını var ok Sjssjsjtmm işte wc gidiyorum/makyaj tazeliyorum artık hangi klasmana giriyorsa ladksad
hep böyle mi yaparsın askjdsa
ulan altı üstü 4-5 kişiyiz siz ne yiyip iciceksiniz de bulaşıkhaneye kadar götürdünüzü bizi 2 dk'da beeeBu işin sonunda alcatraz ile pumpkin bulaşıkları yıkar bana öyle geliyor Sjsjsj
ya bırak astronomi ile değil bana cash ile gel sen aksdjsakdHiç yapmadım kredi çeker öderim o hesabı karşında koç kadını var ok Sjssjsj
öle deme kanks, dışarısı çok pahalı....ulan altı üstü 4-5 kişiyiz siz ne yiyip iciceksiniz de bulaşıkhaneye kadar götürdünüzü bizi 2 dk'da beee
olum biz nasıl bi cendereye düştük @pumpkin
benim 1+1 evim bu kadar kaotik ortamı göğüsleyecek güce sahip değil. bi starbucks akarız artık napalım akdjsadöle deme kanks, dışarısı çok pahalı....
ama senin evde görüşmek daha ekonomik olabilir
ama böbreğimize sahip çıkalım böbrek önemli hjdgkl
utan utanBen 3 porsiyon triliçe 2 porsiyon frambuazlı çizkek 1 porsiyon sütlaç kesin yerim ana yemek dursun hele Ssjsjsj
bunun dışında bi de ana yemek mi yicen ?Ben 3 porsiyon triliçe 2 porsiyon frambuazlı çizkek 1 porsiyon sütlaç kesin yerim ana yemek dursun hele Ssjsjsj
biz burda böbreğin derdine düşmüşüz, hala tatlı diyo yaaa aklımı çıldırcam hdfjghjkAhlaksız teklif geldi eve davet ediliyoruz @Chen giderken tatlı almam ben Sjsjsj
Git uyu git allasen Sjsjssjbunun dışında bi de ana yemek mi yicen ?
mahallende başka aç varsa topla gel de aşevine geçelim
benim bildiğim güzel yemek dağıtan bi yer var evsizlere.
bence güzel bi aktivite olur alsdladka
Evi temizletir ütü yaptirip bulaşik yıkatıp çamaşir astırır 2 kap da yemek yaptırıp bizi ugurlarAhlaksız teklif geldi eve davet ediliyoruz @Chen giderken tatlı almam ben Sjsjsj
bu gece kazandığım haram parayı size bişiler ısmarlayarak aklayabilirim tmm bunu düşüncem aksdjaskdaGit uyu git allasen Sjsjssj
Özeti bu işte evet Harikasın SsjssjEvi temizletir ütü yaptirip bulaşik yıkatıp çamaşir astırır 2 kap da yemek yaptırıp bizi ugurlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.