"değerli"biz içimizden gülüyoz çünkü kih kih kih diye
bi çizgi film karakteri sarı köpek mi vardı kih kih kih diye gülüyodu o geldi aklıma gfgbnm
yıh yıh yıh yıh yıh
"değerli"biz içimizden gülüyoz çünkü kih kih kih diye
bi çizgi film karakteri sarı köpek mi vardı kih kih kih diye gülüyodu o geldi aklıma gfgbnm
oyuncu değişikliği...Ankara da olduğumdan mütevellit hayaller suya düştü Ssjssj
öle bi üye vardı di mi feveran sanmıştım ben onu hatta ama o değil miymiş neydi aman unuttum gitti muhabbeti hggdgfhjDeğerli Sjsjsj köpeğin adı
Bu kadar hızlı bir satış beklemiyordum Sjsjsjoyuncu değişikliği...
başka birini alırız aksdjas
hayır"değerli"
yıh yıh yıh yıh yıh
zaman akıyor. teleport icat edilmediğine göre henüz çaremiz yok demektirBu kadar hızlı bir satış beklemiyordum Sjsjsj
Beni kiminle değiştirdiniz bir leğene gittin demeyin incinirim
serçe ankaradaymış haziranda istanbulda mısın senBeni kiminle değiştirdiniz bir leğene gittin demeyin incinirim
Yıkıl ya hem sattı hem cart curt git burdan Sjsjssjzaman akıyor. teleport icat edilmediğine göre henüz çaremiz yok demektir
veya 1-4 haziranda istanbulda olabilirsin mesela![]()
Beni kiminle değiştirdiniz bir leğene gittin demeyin incinirim
gelemicen diye kıskandın dimi.............Yıkıl ya hem sattı hem cart curt git burdan Sjsjssj
Haziran ortasından sonra beni ancak bağlasalar dururum İstanbul'daserçe ankaradaymış haziranda istanbulda mısın sen![]()
Acımasız olma şimdi bu kadarrrrrrgelemicen diye kıskandın dimi.............
üzülme anlık atarız bakarsın oradan.
senin yerine de kahve falına da bakarız askjdsakdjsak
Alcatraz gibi beni de ifşalamazsan olabilirdeğiştirmedik yahu, sen zaten aklımdaydınn
1-4 haziran tarihleri arasında ben istanbuldayım
artık şu büyük buluşma gerçekleşsin arkadaşlarr![]()
tmm biz başından bahsediyoz zatenHaziran ortasından sonra beni ancak bağlasalar dururum İstanbul'da
tmm tmm. sen de gel lütfen. hesabı bölüşürsünüz artık ajsdkjsadAcımasız olma şimdi bu kadarrrrrr
Alcatraz gibi beni de ifşalamazsan olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.