ortamlarda benden bahsedilme şekline bakar mısınAlcatraz gibi beni de ifşalamazsan olabilir

burası sana yazar @pumpkin
ortamlarda benden bahsedilme şekline bakar mısınAlcatraz gibi beni de ifşalamazsan olabilir
şu an konumuz bu mu sence serçe hgdghfkBenim olduğum masada bakışlarıma denk gelip bana hesap ödettirebilecek bir adam yok bence Sjssjsj
biz kimleri gördük de kimleri gömdük, öyle yağma yok. varsan herşeye varsın yoksan hiç bi anda yoksunBenim olduğum masada bakışlarıma denk gelip bana hesap ödettirebilecek bir adam yok bence Sjssjsj
4 nolu bakış ?biz kimleri gördük de kimleri gömdük, öyle yağma yok. varsan herşeye varsın yoksan hiç bi anda yoksun
seçim snn alsdksad
hayır o olmaz hayır hayır......4 nolu bakış ?
@pumpkin e bak hesabı ona kilitleyeceğiz çünkü ceoBenim olduğum masada bakışlarıma denk gelip bana hesap ödettirebilecek bir adam yok bence Sjssjsj
@pumpkin e bak hesabı ona kilitleyeceğiz çünkü ceo
benim olduğum masada kankimi ezdirmem@pumpkin e bak hesabı ona kilitleyeceğiz çünkü ceo
Kız durmadan çalışıyor okadar centilmen olur heralde ben zaten cüzdanı evde unuttum o sıra da makyaj tazelerim Ssjsjsj@pumpkin e bak hesabı ona kilitleyeceğiz çünkü ceo
Kadınlar hesap gelince makyaj tazeler sen ne yapacaksın?benim olduğum masada kankimi ezdirmem![]()
ucuz "tuvalete gidiyorum" numarası da vardır sende şimdi asjdkasjdsaKız durmadan çalışıyor okadar centilmen olur heralde ben zaten cüzdanı evde unuttum o sıra da makyaj tazelerim Ssjsjsj
ben tazelicek bişi bulurum sen kafana takma orasını asjdksadKadınlar hesap gelince makyaj tazeler sen ne yapacaksın?
Ya dedim ya makyaj tazeleyeceğim diye ?ucuz "tuvalete gidiyorum" numarası da vardır sende şimdi asjdkasjdsa
napoli macından sonra bende gaza gelmiştim.2 3 foti gelirse bende kasik bolgemdeki dövmeyi cekip aticam![]()
burda foti geçmiyo favla gel bize2 3 foti gelirse bende kasik bolgemdeki dövmeyi cekip aticam![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.