Evde yalnız sıkıldım 

son günlerde ben de akşamları sızıyorum. genel bir uyku salgını olmasın. iyi bak kendine. şampiyonluk görmeden göçüp gitme : /Oruç halsizlik yapıyor. Çok uyuyorum ve bundan çok rahatsızım. Oruç bitsin tahlil verecem. Yine bir şeyler düşmüş olabiliiirrr
Şükür diyelim yine deeee
Merak etme size de o günleri göstermeden gitmeeemm skljsksnson günlerde ben de akşamları sızıyorum. genel bir uyku salgını olmasın. iyi bak kendine. şampiyonluk görmeden göçüp gitme : /
Yaşlanınca seninle aynı huzurevinde olmak isterdim.ddddYaşliliğim da huysuz olur
Yaa ama oralarda çok kötü muamele ediyorlarYaşlanınca seninle aynı huzurevinde olmak isterdim.dddd
tatil modu, uzanıyorum.
İyi tatiller dilerimtatil modu, uzanıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.