Aynısı bendede var. Sonra düzeltmeye çabalıyorum farkedilmeden..![]()
Aşktan hep bunlar aklın başkasında odaklanamıyorsun.....Çalışmak istemiyorsam çalışamıyorum
Çünkü benim başım dolufark ettim de çok başı boş bırakıon buralar @HolySpectre![]()
bu başın bağlı oldugu anlamı da taşıyor muÇünkü benim başım dolu![]()
Hayır efenim ilişki manasınıda şey etmedimbu başın bağlı oldugu anlamı da taşıyor musadece merak
biliyorum. sadece onu çağrıştırdıHayır efenim ilişki manasınıda şey etmedim![]()
hangi konularla uğraşıon ne biliyimHangi konuda mesela![]()
Öyle tek bir konu değil genelmeseleler işte bilirsinhangi konularla uğraşıon ne biliyim
derdini söylemeyen derman bulamaz efenim
yiyorum, içiyorum, uyuyorum, uyanıyorum ama yaşamıyorum : / sen nasılsın@Plesk eee daha daha nasılsın
Oruç halsizlik yapıyor. Çok uyuyorum ve bundan çok rahatsızım. Oruç bitsin tahlil verecem. Yine bir şeyler düşmüş olabiliiirrryiyorum, içiyorum, uyuyorum, uyanıyorum ama yaşamıyorum : / sen nasılsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.