arkadaşlar ekran hala kırık yaa .s.s mayısta bi sene olcak .s.s aslında 1 aydır niyetlendim gidiim yaptıriim diyorum ama işte canım istemiyo üşeniyorum .s.s ama böle de kör olcam kırık ekrana bakmaktan .s.s arkadaşların sağlam ekranlarına bakınca oh be dünya varmış deyip kıskanıyom .s.skırık telefon ekranına alıştım ben mesela, alengirli bile duruyo diyebilirim![]()
bir de tarih tutmuş fjejrurhmayısta bi sene olca
epilasyona gitmiştim ya ordan hatırlıyorum .s.s orda düşmüştü kucağımdan 🚬bir de tarih tutmuş fjejrurh
Akşam pazarı daha uygun oluyorPazarı baştan sona dolaştıktan sonra alış-verişe başlarım genelde...
olaya gel, bugün telefoncunun önünden geçerken dedim yaptırayım artık şu ekranı bi sene oldukırık telefon ekranına alıştım ben mesela, alengirli bile duruyo diyebilirim![]()
Burada ancak ezikler falan kaldığında fiyat düşüyor. Ruslar geldi geleli, pazar bile kazıkçı...Akşam pazarı daha uygun oluyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.