Sanırım param çok olsa bile indirimden bir şeyler almayı seveceğim.
algısı bile zengin kadının jfhsbdhFakirliği farkındalığın diye okuyup duruyorum sabahtan beri, diyorum bunlar nasil farkindaliklar 🤣🤣🤣
algısı bile zengin kadının jfhsbdh
konuşulabilse keşke , mesaj ile anlaşamıyorum fjdjbfhxEvrene dogru mesajları yolluyorum djjdd
konuşulabilse keşke , mesaj ile anlaşamıyorum fjdjbfhx
beni decode edememiş demekki henüz chdhdhdKonusmasina gerek yok, o icinden gecenleri hissediyordjdjdjsjd
beni decode edememiş demekki henüz chdhdhd
Gönlün fakirdir hdjdjd taaa en ic sesini bi dinle djdbd
herşeyi hen yapacaksam evren neye yarıyor fjdnrjfjd tamam tamam evren iyidir fjrjrjGönlün fakirdir hdjdjd taaa en ic sesini bi dinle djdbd
40 milyon tl si olan bence zengidirZengin olmak için kaç paramız olması lazım 🤣
@Küboo bakıyo bu işlere ben de anlamadım , yada evren bana küsmüş haberim yokevren mesajlara görüldü atınca naapıyorduk arkadaşlar... 🚬
Daha zengine göre hala fakir olur ama40 milyon tl si olan bence zengidir
sidik yarıştıracak başka alan bulsunlar fjcndbhdfhhDaha zengine göre hala fakir olur ama
Yemek bulup yiyemeyen az beslendiği için çocukları ölen milyonlarca insan var.Daha zengine göre hala fakir olur ama
Fakirlik ve zenginlik kavramlarının sonu yok sanirim 🚬Yemek bulup yiyemeyen az beslendiği için çocukları ölen milyonlarca insan var.
Sürekli bizde olmayanı istediğimiz hayat bizi etse etse mutsuz eder.
Ulaşabileceğim hedefleri arzulamayı tercih ederim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.