nan yaratacak bişe yok, paylaşım yok sadece takılıyorum ölenan eklemicem bakıyım ne kadar yaratıcısın merak ettim kajdsakd

nan yaratacak bişe yok, paylaşım yok sadece takılıyorum ölenan eklemicem bakıyım ne kadar yaratıcısın merak ettim kajdsakd
tamam hadi öyle olsunnan yaratacak bişe yok, paylaşım yok sadece takılıyorum öle![]()
zaten kimseyi stalklamıyorum kanks, insanın ilgisini çeken hiçbir hayat hiçbir insan olmaz mı yaa.......... neyse eski günlerime elbet bir gün döneceğimmtamam hadi öyle olsun![]()
sana da çok üzülüyorum yaa .s.sNe kadar safmışım, neler dönüyormuş 🤓
engellememiş miydin kanks sen nasıl gördün yazılarını ?sana da çok üzülüyorum yaa .s.s
yoooengellememiş miydin kanks sen nasıl gördün yazılarını ?
olum her mesajının altına yazıyor nan yazık arada cevap veryooo
çok eğlenceli
verdik ya cevap kanksolum her mesajının altına yazıyor nan yazık arada cevap ver![]()
ne kadar da cevap veren bi hanım bireyverdik ya cevap kanks![]()
ben senin her bi otuna cevap verdiğim için aslında herkese cevap vermediğimin farkında değilsin tabii senne kadar da cevap veren bi hanım birey![]()
yoo farkındayım. her yazılanı sallamıon görüyorumben senin her bi otuna cevap verdiğim için aslında herkese cevap vermediğimin farkında değilsin tabii sen![]()
Kim kullanacak? Ne amaçla ayrıca? Önce bu detayları da öğreneyim ona göre izin belgesi hazırlayacağım.Limon gibi sıkıp kullanacaklar seni döngüsel, bu forum hayatı ne kadar sahteymiş 🤓
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.