Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruEşler arasında para yönetimi: Ortak hesap mı, ayrı hesap mı?
Ayrılırken ortak kazanılmış mal nasıl oluyor o zaman. Evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu olabilir fakat eşler birbirlerine evlilik birlikteliğinde destek olmakla yükümlüdürler.eşlerin ikisinin geliri varsa birlikte kararlar alınmalı 😀 kazandığınızı makyaja mı gömüyorsunuz siz 😀 yanlış mı biliyorum ben ya 😀 avukat bey aydınlatsın bizleri lütfen 🤪 danışmanlık ücreti isterler bi de şimdi 🤪
Ayrılırken ortak kazanılmış mal nasıl oluyor o zaman. Evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu olabilir fakat eşler birbirlerine evlilik birlikteliğinde destek olmakla yükümlüdürler.eşlerin ikisinin geliri varsa birlikte kararlar alınmalı 😀 kazandığınızı makyaja mı gömüyorsunuz siz 😀 yanlış mı biliyorum ben ya 😀 avukat bey aydınlatsın bizleri lütfen 🤪 danışmanlık ücreti isterler bi de şimdi 🤪
Kimin parasıyla alındıysa mal onun olsun ben razıyım 😁 ama yasada böyle bişey yokkk komutar beyy her şey insanların vicdanına kalmış daha adil bir sistem talep ediyorm 😁
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.