El atmadiği bişi kalmadı onun da
aynen hıyar tuz ilişkisi yazacaktım sorry 😃
El atmadiği bişi kalmadı onun da
Siktir edin Exxen'i, açın Ted Lasso'yu izleyin.
Acunn medyanın dijital içerik platformu şuan ki durumu ne olursa olsun (içerik , reklam, tasarım vs) çok daha iyi olacağına hiç şüphem yok , yarının büyük adımları için iyi bir başlangıç..
Kolpa icerik
900 m $ mi ohaaaaAynen hı
900 milyon dolar vermişler toplamda 😀 Külahımı uzattım acuna kardeşim
Acun medya yani hep kolpa içerikler diyorum dostum900 milyon dolarla çok şey yapılırdı be kardeşim, cyberpunk vakasına benzettim biraz, zamanla düzelir elbet ama içerikler ne olacak ?
Derken kardeşim ?
Acun medya yani hep kolpa içerikler diyorum dostum
böyle bir lansman , sonuç sihirli annem ve enes batur. Haklısın kardeşim
İşin içinde acun varsa zaten bu kitleye herşey reva , sonsuza dek survivor izlesinler abi...
Adamı zerre sevmem ama çok zeki erif. Bu millet böyle içerik hakediyor zaten.
İnsanlar tv karşısında yanlızca vakit öldürmek için oturup boş içerikler ile vakit öldürmeyi sevdiği sürece bu böyle gidicek. Elbette her zaman röpteşambır giyip jack daniels yudumlayarak V for Vendetta izlesinler demiyorum arada boş içerikte lazım ama. Ne biliyim ya...Zekası toplumu analizinden belli zaten söylediğin gibi, bizim insanımız gerek maddi gerek manevi suistimale bayılıyor.
İnsanlar tv karşısında yanlızca vakit öldürmek için oturup boş içerikler ile vakit öldürmeyi sevdiği sürece bu böyle gidicek. Elbette her zaman röpteşambır giyip jack daniels yudumlayarak V for Vendetta izlesinler demiyorum arada boş içerikte lazım ama. Ne biliyim ya...
Biraz da acunun yurt dışından format satıl aldıgını bilmek seni onun içeriklerinden uzak tutuyor. 6 sene önce gördüğüm master chef şimdi yeni ve kendi keşfetmiş şekil de insanlara servis ediliyor. Millet de "ohaaa adam yapıooo ya" diye hype lanıyor...
bkz:
bkz:
Doğru. Şarkı paylaşacağım seninle
Sen seversin gibime geldi, öyle olmayabilirde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.