View: https://www.instagram.com/p/Cw-KSfXtG2-/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Dilan Polat ve Engin Polat mutluluklar :d
Adama bak hahaha karıma uçak aldım metreslerime neler alırım siz düşünün depar atın bana diyor :)
Sen nasıl tehlikeli adamsın?Adama bak hahaha karıma uçak aldım metreslerime neler alırım siz düşünün depar atın bana diyor :)
Bazısına her şey mümkünkara para aklama diye yorumladım.
o meslek bu mümkün mü sence ?
hayat bi bizi sksin zaten aynenBazısına her şey mümkün
İçiyoruz yine bu gecehayat bi bizi sksin zaten aynen
acım başka nasıl hafifleyecek be güzel kzı ?İçiyoruz yine bu gece
İçmeyip biriktirsen yine alamazsınacım başka nasıl hafifleyecek be güzel kzı ?
söyle nasıl ?![]()
o yüzden içiyorum ya zatenİçmeyip biriktirsen yine alamazsın
Gelemem şekerim hayat beni bırakmıyor maydanoz yıkıyorum uçak haberinin altında yazdığıma bak MAYDANOZ!o yüzden içiyorum ya zaten
gel ısmarliimm
eee napcan şekerim başka, zenginin parası züğürdün çenesi misali işte...Gelemem şekerim hayat beni bırakmıyor maydanoz yıkıyorum uçak haberinin altında yazdığıma bak MAYDANOZ!
Sırada dere otu, nane gibi diğer yeşiller var fakirliğime bak içime sindiremedim keşke başka konu altına yazsaydım nasıl ezik hissediyorumeee napcan şekerim başka, zenginin parası züğürdün çenesi misali işte...
yardıma ihtiyacın var mı ?
hepimiz fuckerız, boşverSırada dere otu, nane gibi diğer yeşiller var fakirliğime bak içime sindiremedim keşke başka konu altına yazsaydım nasıl ezik hissediyorum
Sen nasıl tehlikeli adamsın?
Erkekleri ifşa ettin gözümüzü açtın Etrafını kızlar saracak 🤪
Seninle şöyle oturup dedikodu yapmalı
View: https://youtube.com/shorts/YVxZZO8eDEE?si=ALn-mp0B4EUaa-X_
yeşilliklerinle mutlu olamıyorsan uçakla hiç olamazsınSırada dere otu, nane gibi diğer yeşiller var fakirliğime bak içime sindiremedim keşke başka konu altına yazsaydım nasıl ezik hissediyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.