Çskjsj bittim şu an : )Orasi sa 6 saat dkjss
Çskjsj bittim şu an : )Orasi sa 6 saat dkjss
Zamanında babasından kalan yeri kardeşler bölüşmüş ortadaki evin sahibini kandırıp burdan yol geçecek diye hissesinden çalmışlar
Cok gittim arabayla oralara sknti deil vsvsvsvOrasi sa 6 saat dkjss
@Süreyya beni de gotururmusun oralaraaCok gittim arabayla oralara sknti deil vsvsvsv
Türkiye'de bunun için kardeş kardeşi öldürüyor yanlışlıklaDüşünme şeklini beğendim: )
Hayir@Süreyya beni de gotururmusun oralaraa
Neden
Arabada yer yok : (
İgrenc bir espiri geldi aklima ama sana bu ezoyeti yapmak istemiyorum sevgili @Süreyya jdjdArabada yer yok : (
Arabada yer yok : (
En güclü kartimi oynuyorum simdi;İgrenc bir espiri geldi aklima ama sana bu ezoyeti yapmak istemiyorum sevgili @Süreyya jdjd
HaklisinBagaja ay gitsin: )
Ordan akil verecegine gel sen goturBagaja ay gitsin: )
Ordan akil verecegine gel sen gotur
Sureyya hanim kalabalikmissss
OLmaz beni evimin onunden alacaksin. Sirbistandan gecerken, sirp guzellerden birini de alip gidecezzzz@Nobody olur, sen gel ben götürürüm seni: ) kdks
OLmaz beni evimin onunden alacaksin. Sirbistandan gecerken, sirp guzellerden birininde alip gidecezzzz
Tabi kiiiEvet alırız: ) odanın bi köşesine koyarsın: )
Tabi kiii
Tablo gibi bakmalik birnsey olacakk
Baktikca imana gelicem. Tanrimmm bu kadin maymundan gelmis olamaz, bunu cok ustun bir yaratici yaratmis olmali diye sorgulayabilecegim guzellikte biri olacak
İsimlere takilmayiniz cherry hanim.Allahtır o yaratan: ) gibirtirim sini: )
İsimlere takilmayiniz cherry hanim.
İste yavas yavas boyle guzelleri gordukce, imana gelecegizzzz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.