Evliliğinde Gözü Dışarıda Olan Erkek Burçlari

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
erkeği çöp dediğim burçların 3 atlısı :honk: terazi belki bir nebze ayrılabilir ama boğa ve akrep aman tanrımmm bi de konuyla alakasını bilemem ama başak var :honk: bunlarla arkadaş bile olunmaz, en azından benim haritamdan bakıldığında :honk:

Eunoia

Altın Üye
Oraya bi koç eklensin

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bugun sizler için evlendiğinizde gözünü gönlünü ve bedenini asla başka kadınlardan çekmeyen burçlari göreceğiz elbette sadakat de bir istisna olabilir

BOĞA BURCU: Seks konusunda bekarken de evliyken de her daim istekli olan Boğa burcu bu huyunu nikahtan sonra da sürdürmeye meyillidir. Evli olduğu halde gözü dışarda olan burçların başında Boğa burcu gelir.

AKREP BURCU: Tutkulu olmasıyla bilinen Akrep için seks, flört gündelik hayatın olmazsa olmazıdır. Evliliğin bazı huyları değiştirmediği gerçeğini en çok Akrep burçları gösterir.

TERAZİ BURCU: Zaten duygusal olmayan yapısıyla Terazi burcu erkeğinin evlendikten sonra da gözü dışardadır. Bir ömür geçireceğiniz bir erkeğin gözünün dışarda olmasını istemiyorsanız öncelikle Terazi olup olmadığını sorun.
Siz nasıl akrepleri tanıdınız öyle bilmiyorum ama ne okusam doğru değil :( Güven bir akrep için her şeydir.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Belki de sen akrep değilsin
3 kasım benim 6 kasım kocam :) 7 buçuk yılımız bitti. Akrep ciddi değilse aldatabilir. Seviyorsa aldatmaktansa sevgisinin bittiğini söyleyip gitmeyi tercih eder diye düşünüyorum. :torpu:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
3 kasım benim 6 kasım kocam :) 7 buçuk yılımız bitti. Akrep ciddi değilse aldatabilir. Seviyorsa aldatmaktansa sevgisinin bittiğini söyleyip gitmeyi tercih eder diye düşünüyorum. :torpu:

Yaylar da ciddi ise gayet sürdürülebilir ilişki kuruyor

Efendimmmm hayırlı olsun daha niceee nice 7 17 27 37 47 57 yıllar olsun

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Ben diyorum neden bu kadar maymun iştahlıyım, meğersem burcumdanmış tüh

• Sırıt
Tepkiler: CaT

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yaylar da ciddi ise gayet sürdürülebilir ilişki kuruyor

Efendimmmm hayırlı olsun daha niceee nice 7 17 27 37 47 57 yıllar olsun
AMİN :kalp: yaylarla güzel gezilir ama benim için o kadar :D bence kova 1. sıra çeker bu listede

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yaratiliş gereği gözleri fıldır fıldır hep

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Çin burcu :Öküzler, güvenilir ve istikrarlı olarak kabul edilirler ve görevlerine yaklaşımlarında mükemmel düzenleyiciler veya sistematiklerdir.
Sonuç: Sistematik öküz.

• Sırıt

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Hangi erkeğin gözü içerde

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Hangi erkeğin gözü içerde
Yaw önce kadın eşine ilgili olcak adamlar eve geliyor başlıyoruz vırvırvır onu alcaktın almadın onu yapcaktın yapmadın onu niye öyle yaptın bunu neden aldın çorabını neden oraya attın vırrrvırr adamlara kendi kendilerine maç sa maç oyunsa oyun arkadaş ortamıysa arkadaş ortamı sağlayıp bunu güler yüzle yaparsanız. Adam mutlu mutlu evine gelir bu noktada gelmiyorsa bu adamla alakalı bir problemdir.

• sigara

CaT

🎈
Board Admin
Yaw önce kadın eşine ilgili olcak adamlar eve geliyor başlıyoruz vırvırvır onu alcaktın almadın onu yapcaktın yapmadın onu niye öyle yaptın bunu neden aldın çorabını neden oraya attın vırrrvırr adamlara kendi kendilerine maç sa maç oyunsa oyun arkadaş ortamıysa arkadaş ortamı sağlayıp bunu güler yüzle yaparsanız. Adam mutlu mutlu evine gelir bu noktada gelmiyorsa bu adamla alakalı bir problemdir.

Sen sakin ol @nunu çoğum niye sinirleniyorsun :) bu arada sinirlenince de ayri şeker oluyormuṣsun sennn amaa :))

Üst Alt