Soru Sevgilinin Ailesine Karşı "Kırmızı Çizgi" Neresidir?

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Partnerinizin ailesi (annesi, babası veya kardeşi) size karşı saygısızca veya iğneleyici bir imada bulundu. Partneriniz ise "Onlar yaşlı/cahil, kötü niyetleri yok, büyütme" diyerek arayı bulmaya çalışıyor. Bu durumda sırf sevgilinize olan aşkınız için o aileye katlanmaya devam mı edersiniz, yoksa "Ailesine sınır çizemeyen insanla ömür geçmez" diyerek gemileri yakar mısınız?

Run

Bronz Üye
İlişkilerde en önemli şey, aileler ile de uyumlu olmak.
Flört bilmem ama evlilik konusunda benim için çok kıymetli aile ile iyi ilişkiler.

Run

Bronz Üye
Sen ii yaklastigin halde ailesi bir şekilde laf sokuyor eziliyor tepkin ne
Şartlar ne gerektiriyorsa onu yaparım. Önce manito ile konuşurum durumu, işlerin nasıl ilerlemesi gerektiğini söylerim, yeni yol haritası hoşuna giderse devam, yoksa yallah anasının evine.
Tabii bu yol haritasında her detayı, zorluğu ve güzelliği anlatırım.. sonra vay efendim olmasın.

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Şartlar ne gerektiriyorsa onu yaparım. Önce manito ile konuşurum durumu, işlerin nasıl ilerlemesi gerektiğini söylerim, yeni yol haritası hoşuna giderse devam, yoksa yallah anasının evine.
Tabii bu yol haritasında her detayı, zorluğu ve güzelliği anlatırım.. sonra vay efendim olmasın.
Ailesi ile sevgilisi arasında köprü kuramayanlara ders olsun

Üst Alt