Tehlikeyi eskiden de biliyorduk Laviniaciğim ama ürkek değildik. Gece başkasının evinde sabahlanmazdı mesela babalar buna izin vermezdi. Nedenini babalar bilirdi. Bize çocukken size tecavüz ederler sizi öldürüp parça parça ederler denilse aklımızı kaybederdik herhalde. Şimdi ufacık çocuklar bunu biliyor, duyuyor her yerde konuşuluyor.Son dediğine katılıyorum ama birilerinin de bunları söylemesi lazım çiçeğim ya 🥲
Kadinlarin hepsi gül maa cicakk zatenHaksızlık edilmiş sadece evliler değil bekar erkeklerde yalancı
Tehlikeyi eskiden de biliyorduk Laviniaciğim ama ürkek değildik. Gece başkasının evinde sabahlanmazdı mesela babalar buna izin vermezdi. Nedenini babalar bilirdi. Bize çocukken size tecavüz ederler sizi öldürüp parça parça ederler denilse aklımızı kaybederdik herhalde. Şimdi ufacık çocuklar bunu biliyor, duyuyor her yerde konuşuluyor.
Öz amcasından babasından dayısından korkutuyorlar çocukları. Allaha şükürler olsun çocukluğumdan beri hepsinin de kucağında büyüdüm, yanında yattım. Sevilmek denilince fazlasıyla verdiler. Eğer annem babam, kucağa oturma sarılma evde amcanla yalnız kalma vs diye diye korkutsa şu an nasıl bir "ben" olurdum kimlere güvenirdim bilemiyorum. Kocaman kadın oldum yaniiii hala dayımla şapur şupur öpüşebiliyorum çocuklukla verdiği sevgi olmasa şimdi hepsine uzak olurdum
Anneler öz babasından çocuğu sakınır hale gelmiş. Bu tarz sapkınlık haberlerinin çarşaf çarşaf yayılması evlatlarımızın korkak Büyümesine sebep oluyor
Ve daha acısı sapıklara cesaret veriyor. Aklında olmayanın aklına getiriyor konuşuldukça normalleşiyor
Kadinlarin hepsi gül maa cicakk zaten
![]()
Bilinçli yapılıyor. Yeni nesiller güvensiz inşaa ediliyorYani orada duymasa haberler yetiyor zaten dahası tv dizileri bunlarla dolu , komple bitirilse belki zamanla bu psikoloji düzelir diyebiliriz. Takip etmem izlemem de ama görüş açısı yanlış diyemiyorum
Evli erkekleri neden taniyorsunuz??
Evli erkekler daha çok ilgi görüyormuş diyor psikologlar bilmem ne. Sebebi ise bu adam evlenmiş aile geçindirebilecek sorumluluk alabilecek kapasiteye sahip içgüdüsü oluyormuş.
Halbuki karısına, çocuklarının anasına bunu yapan sana neler yapmaz slk öyle düşünsene.
Djjsjd aynen öyle, evlenmis ama evde durum ne? Hic kimsenin haberi yok, bence single erkekler ragbet görmeli, evlenmemis, demekki kendi kendine de mutlu olabiliyor illa birine ihtiyac duymuyor, diye.. bence
İki ucu dertli değnekOda çok öyle değildir bence ama kişisel değerlendirmek lazım yine balım : )
İki ucu dertli değnek
O maddelerin yanına daha dolu dolu madde eklenebilir fmxkDimi bu eril erkeksizlikte neden yalnız kalmis, travmali mi arizali mi ah mi almis yoksa sevmeyip kızlarla sadece takılıyor mu niye yalniz kalmis bu adamm 😂
@Lavinia hnm, @CaT hnm Gerçek bekar olduğunu nasıl bileceğiz ')Djjsjd aynen öyle, evlenmis ama evde durum ne? Hic kimsenin haberi yok, bence single erkekler ragbet görmeli, evlenmemis, demekki kendi kendine de mutlu olabiliyor illa birine ihtiyac duymuyor, diye.. bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.