Haksızlık edilmiş sadece evliler değil bekar erkeklerde yalancı
Öyle deme deme .
Yalan :dYalansa yalan de
Bu kadın nasıl görüyor ya
Orda @Siyah bişi var ama göz mü diye iyice bakmak lazım 🍍Bence far sürüşü gözüne uygun değil iyice küçültüyor ama tarz edinmiş :dd
Gerçi bilmiyorum onu mu kastettin de hsdjx
Kirpikler de çok abartı, iyice görüşü kapanmış. Kaş ve saç boyası da uyumsuz kalıyor bazen, atv paraya kıyamıyor galibaBence far sürüşü gözüne uygun değil iyice küçültüyor ama tarz edinmiş :dd
Gerçi bilmiyorum onu mu kastettin de hsdjx
Kirpikler de çok abartı, iyice görüşü kapanmış. Kaş ve saç boyası da uyumsuz kalıyor bazen, atv paraya kıyamıyor galiba
Off çok sevmiyorum yaa insanları aşağılıyor. Aşağıladığı kitle de gündüz kuşağında kaçırmadan onu izliyor 🚬 sayesinde paranoyak ve güvensiz anneler doldu her yerZaten filtre kullanıyor yıllardır giyimini de değiştirmiyor takıntılı olduğunu biliyorum tarzım diyordur :dahdj
Off çok sevmiyorum yaa insanları aşağılıyor. Aşağıladığı kitle de gündüz kuşağında kaçırmadan onu izliyor 🚬 sayesinde paranoyak ve güvensiz anneler doldu her yer
Kim ölmüş abi?Orda @Siyah bişi var ama göz mü diye iyice bakmak lazım 🍍
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.