olum kız tarafı sensin biz niye gidioz istemeye. ayrıca gidersem bende dönmem

cemaat hızına yetişemiyor reis ladksaOlsun zaten ben burçlara inanan biri değilim oluruz biz bence![]()
mutluluklar <3
olum kız tarafı sensin biz niye gidioz istemeye. ayrıca gidersem bende dönmem
cemaat hızına yetişemiyor reis ladksaOlsun zaten ben burçlara inanan biri değilim oluruz biz bence![]()
gözünü korkutma cocugun lakdssO bana yatıracağın ücret başlık parası yani
çen bi dur ya ortalık zaten karışıkO bana yatıracağın ücret başlık parası yani
ne biliyim kanks kaçırmayalım diye hep istemeye gidiyoz ya gaza geldim bi an, hem ciddili olduğumuzu da anlasın di mi amaolum kız tarafı sensin biz niye gidioz istemeye. ayrıca gidersem bende dönmem
cemaat hızına yetişemiyor reis ladksa
mutluluklar <3
özel bi nedeni yok, herkes evleniyo bari ben de evleniyim diyeneden bukadar cok evlenmek istionn sebebin nedir detaylı anlatirmisin detayli ama xd
hadi konuş, haline çok üzülüyorum ben seninBen konuşamıyorum kırılır falan şimdi arkadaş
Aslında ilginç espiriler geliyor aklıma![]()
Ben diyeceğimi dedimhadi konuş, haline çok üzülüyorum ben senin![]()
Gelecek yatırımcısı gibisin yaa süper rota. Enişteye sor bakim kuzeni filan var mı oralardane biliyim kanks kaçırmayalım diye hep istemeye gidiyoz ya gaza geldim bi an, hem ciddili olduğumuzu da anlasın di mi ama
holide çok zaman kaybettim aslında, sonra hemen rotayı yeniden hesapladım, nası ama![]()
hemen enişte demeyelim kanks, biraz ağırdan alalımGelecek yatırımcısı gibisin yaa süper rota. Enişteye sor bakim kuzeni filan var mı oralarda
Yaaaa @alcatraz hamama giren terler bizim kızımız ucuz mugözünü korkutma cocugun lakdss
çen bi dur ya ortalık zaten karışık
çöpümüzü çat dedik sen yokuşa sürüyosun, başlık maşlık, adam amerikanın göbeğinde 5th avenuede ne bilsin başlığı![]()
Seçimlerde sandıkları senin gibi koruyacak insanlara ihtiyaç var gerçekten, ben beni böle pazarlayan birini görmedim daha önce kendini pazarlayamıyorsun diyenlere inat acilen senden ders almam lazımYaaaa @alcatraz hamama giren terler bizim kızımız ucuz mu
Bedava gidenin değeri olmuyor
Canını yakacak içi cızz edecek kadar bir başlık parası alırsak kıymetini bilir kızımızın
Seviyorsa ödeyecek Türk adetlerini bilsin bilmediklerini öğretiyoruz işte nfjfj
Çok pahalı aldiğin şeye daha değer verirsin aman kırılmasın diye hep gözetirsin
Ö de ye cek
@Johns ibanım hala boş
Niyetin ciddi değilse bilelim
güzel hediye paketi olmuşum kasjdasAyrıca ödeyeceğini ücrete karşilikli biz de üstümüze düşen güzelliği yapacak @pumpkin i sana vermekle kalmayıp
@alcatraz i da promosyon vereceğiz
Eee o kadar da güzelliğimiz olsun dimi
Çok yer kaplamaz 1 oda yeter zamanla evini değiştirir sizinle Bi alişsin da oraya
Hadi bakalım çocuklarımız sana emanet @Johns
Gözün gibi bak hem canın da sıkılmaz oralarda artık
Vlogların için @pumpkin ve @alcatraz tutar sana kamerayı
Ayrıca tüm her şey yanında............ Sana ömür boyu sağlıklı beslenme ve diyet listeleri ücretsiz
Dün akşam çalışmalara başladıkee nedir son durum kirw3
Turk telekom'la mı çalışıyorsunuzDün akşam çalışmalara başladık
çalışmalarımız sürüyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.