ay ben bi heyecanlandımmmm
arkadaşlar sanırım ben evliliğe hazır değilim.........

Ulan hayat
ay ben bi heyecanlandımmmm
arkadaşlar sanırım ben evliliğe hazır değilim.........
Evliliğe olan alakan.... Koca gümüş yüzüğü alyansa benzettin demek... İstemem demenin masum yollarından biri ha... Eyvvvvvaa evliymşşş((( yüzüğü var .s
Evliliğe olan alakan.... Koca gümüş yüzüğü alyansa benzettin demek... İstemem demenin masum yollarından biri ha... Eyvvvvv
Ya bırakkkkkk, aşkım valla ilksin demek gibi oldu bu cevapolm hiç alyans gördüğümüz mü var ne bilelimm((((((((
Ya bırakkkkkk, aşkım valla ilksin demek gibi oldu bu cevap
Onun da sınırını sen koydun, bana kalsaydı pamuklarin üstünden yaşardın....halbuki 2 saattir keşke ivan bey FYT'li olmasaydı diye geçiriyordum aklımdannn............((((((((((
Onun da sınırını sen koydun, bana kalsaydı pamuklarin üstünden yaşardın....
Fytlerde kayar durmaz yerindeeeeeayy resmen tek kısmetim ellerimden kayıp gidiyo şu annnnnn...................
Fytlerde kayar durmaz yerindeeeee
İyi düşün....ah şu fytlilerin gözü kör olsunnnnn 🚬
İyi düşün....
Rol yapıyoruz acının tatlı tebessümu olmadan olur mu pampik hanımyiaaaa
biz ne güzel eğleniyodukkk, neden depresif moda geçirdin sen biziii(((((((8
Rol yapıyoruz acının tatlı tebessümu olmadan olur mu pampik hanım
yiaaa şapşiiikkkk
bi an seni kaybettiğimi sanıp çok korkmuştummm((((((
Hiç bir yere gittiğim yok,
Yeni rengin daha tatlı bu arada kalsın bence
Renk skalası atmıştım ama sen bulmuşsun zaten, içine sindiyse bize laf düşmez. Düşüyorsa da güzel diyoruz.pekiii, sen ne dersen o![]()
Renk skalası atmıştım ama sen bulmuşsun zaten, içine sindiyse bize laf düşmez. Düşüyorsa da güzel diyoruz.
bak bunu da şimdi görmem pekiii hggdhjfk
ben bugün renkle ilgili her şeyi sonra görüyorum jdbhj
yiaa bence de çok tatlıyım aşırı tatlıyımmm taptatlıyımmm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.