ketçap mayonez de olsun muYa nasıl desem hem okumuş zeki olmalı ama kesinlikle kariyer yapmamalı, çalışmamalı. Hem güzel olcak hem de seksi olcak ama açık saçık giyinmicek dışarı fazla çıkmıcak. Ev işlerini de bilecek ben elimi bi işe süremem. Zengin olacak ama beni parasıyla ezmicek ayrıca benden para isticek. Akrabaları çok olacak ki gerektiğinde gerekli şeyler için başvurcaz onlara ama tabii çok sık gitmicek akrabalarına da. Surat yapmıcak dedikodu yapmıcak dırdır vırvır falan istemez aman. Her eve geldiğimde sevinçten kanatlanıp kendini bulutların üzerinde hissetcek. Ben istediğimde kesinlikle hayır demicek. İtiraz falan da istemem. Arabası olcak araba kullanmayı bilecek ama kullanmıcak elbette.
belki de bunun yerine f*ck doll bakmam lazım bilemiyorum...
Düzenleme: trip atmak da yok.
peki ben niye evde kaldım çen 🚬
Belki de kısmetin benimdir...peki ben niye evde kaldım çen 🚬
desene imkansız aşklar için yaratılmışım 🚬Belki de kısmetin benimdir...
Bugun başka bir kız arkadaşım için de aynısını düşündüm...desene imkansız aşklar için yaratılmışım 🚬
olsun üzülmeyelim, zaten selda bağcan benim ruh ikizim hgsgdfkBugun başka bir kız arkadaşım için de aynısını düşündüm...
Aslında mesele erkekler olmasa iyi anlaşirdik fakat olmuyor işte
Onlar alınabilir ya sorun değil ama evlenirken ketçap mayonez getirirse sevaba girer. Sonuçta ona da para vercek değiliz ya.ketçap mayonez de olsun mu![]()
Henüz çok gencim ilerleyen yıllarda yeni deneyimler kazanırsam buraya yazcam kesinlikle.@Lucas listede eksik bişiler var mi hepsi bu kadar mi
çeyize ketçap mayonez de istemezsinkiaa.............Onlar alınabilir ya sorun değil ama evlenirken ketçap mayonez getirirse sevaba girer. Sonuçta ona da para vercek değiliz ya.
Henüz çok gencim ilerleyen yıllarda yeni deneyimler kazanırsam buraya yazcam kesinlikle.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.