Kadın düzeltmeye çalişiyor adam hödük. Yuvasını da bozmak istemiyor. Kadınlar hep yapıcı ama adamlardaki bu ayılık ne demeliablacim bu dertlerini sosyal medyada paylasmak yerine, kocan olacak kisiyle evlenmeden önce neden bazı seyleri konusmadin? hadi olmus bitmis diyelim, neden sorunun cozumunu sosyal medyada ariyorsun? git önce kocanla açık açık konuş, baktin ki hanzoluga devam ediyor, boşa gitsin. kendi düzenini kur, kendi ülkeni kur boşver.
ya fluffy, biz bunlari yazıyoruz da muhatap kisiler görüyor mu okuyor mu? sen bunları nereden alıyorsun? yoksa bizi bile bile zahmete mi sokuyorsun? okumuyorlarsa faydası ne bu konunun? okuyorlarsa hani neredeler?
Allah seni napmasın yaAblam boşanıp başıma kalmasın diye kırk takla atarkene ben![]()
ya vereceğin akılı uygulayabilecek düzeyde bir hanım olsa, zaten bu duruma düşmeyebilirdi...sonucta bu hanımda olması gerekeni biliyordur ama bişeyler olmuyordur işte... adamın şekli bellii...zamanlar imkanlar bizim bilmediğimiz düzeyde olabilir...Yine sorumsuz erko @rick cim kökünüze kibrit suyu dökesim geliyor
Bence sadece paylaşmak, içini boşaltmak istiyor. Çünkü kendisini açabileceği kimsesi yok. Alacağı tavsiye ile değil içini rahatlatmakla meşgul bana öyle geldiya vereceğin akılı uygulayabilecek düzeyde bir hanım olsa, zaten bu duruma düşmeyebilirdi...sonucta bu hanımda olması gerekeni biliyordur ama bişeyler olmuyordur işte... adamın şekli bellii...zamanlar imkanlar bizim bilmediğimiz düzeyde olabilir...
sonuçta biz burada insanların dertlerini yorumlayarak sadece zaman geçiriyoruz. böyle bir durumda kesinllikle böyle davranmayız gibisinden ahkam kesiyoruz ama bunu konuşabilmek başka durum içinde kalınca davranışın başka... bu durumdaki birisine gerçek anlamda hiç bir faydamız dokunamadıktan sonra şans dilemekten başka elimizden ne gelir...
sen niye beni önyargı şemsiyene kattın ki şimdi :d
bir teselli aramak için soruyordur zaten, arasından birisi seviyorsan devam dese yeter yani... ufacık bir çevre insan etkisi bekliyordur.bunu yazan kisi aslinda ne yapmasi gerektigini cok ii biliyor. sadece Baska insanlarin da ne düüsndüklerini merak ediyor.
simdi 150 kisi yanlis yoldasin dese, o yine ayrilamaz.
benim hisler bunu söyledi ..
Bence imkanı kısıtlı. Düzelsin istiyor ama yanındaki öküz iştebunu yazan kisi aslinda ne yapmasi gerektigini cok ii biliyor. sadece Baska insanlarin da ne düüsndüklerini merak ediyor.
simdi 150 kisi yanlis yoldasin dese, o yine ayrilamaz.
benim hisler bunu söyledi ..
sonucta bu hanımda olması gerekeni biliyordur ama bişeyler olmuyordur işte...
Rickbir teselli aramak için soruyordur zaten, arasından birisi seviyorsan devam dese yeter yani... ufacık bir çevre insan etkisi bekliyordur.
bir teselli aramak için soruyordur zaten, arasından birisi seviyorsan devam dese yeter yani... ufacık bir çevre insan etkisi bekliyordur.
Boşanma kararı almak çok zor. Ha diyince bırakıp gitmek... Onca emek, onca ümitler, beklentiler 🚬baglilik hissi ..
Dogru seyi yapmak zor geliyordur ve cesaret edemiordur. Cünkü korkulari var..
Dogruyu yapmasi gereken birisi zaten tavrini da bazi olaylara bastan koyardi. demi @rick
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.