Tema Editörü

Evcil hayvanini paylas bizimle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Küboo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Sahibi
nude atarsanız silinmemesi için elimizden gelen bütün çabayı yönetim olarak göstereceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın hanımefendi, eğer nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorsanız bahsi geçen nude'yi özelden bana iletebilirsiniz ben gerekli işlemleri yaparım.
Forumsal.org yönetimi SAYGILAR.

Bu kadar yardimsever bir Yöneticimiz olduguna cok mutlu oldum, yazdim bunu atacak olursam önce özelden size atacagim. Sevgiler.

Bu kadar yardimsever bir Yöneticimiz olduguna cok mutlu oldum, yazdim bunu atacak olursam önce özelden size atacagim. Sevgiler.
Tamamdır hanımefendi, biggie diye bi ahlaksız var eğer sizinle iletişime geçip yönetimde tanıdıklarım var işte bana atın ben yönlendiririm gibi bir konuşma yaparsa inanmayın...

Konu Sahibi
Tamamdır hanımefendi, biggie diye bi ahlaksız var eğer sizinle iletişime geçip yönetimde tanıdıklarım var işte bana atın ben yönlendiririm gibi bir konuşma yaparsa inanmayın...

ben bunu daha cok @HolySpectre den bekleyebilirdim ama beni sasirttiniz.
Tsk ederim uyariniz icin, bu arad Profilresminiz cok etkileyici.

Neye bakıyordu acaba

ovacFc.jpg

Sevgi dolu sicak bir kucak istiyorsa sagdaki, biraz çılgın deli dolu birini istiyorsa soldaki :D
Kızımızla bir konuşalım onun fikirlerini de alalım. Soralım bakalım hangisini tercih edecek.
Yalnız benim kızım çok haşindir ikisini birden yer demedi deme lkjas

Geri