Canım çekti şimdi sütlü şerbetliartık nerde gezdirir bilmemm , gezdiren yesin , sütlü nuriyesini

Canım çekti şimdi sütlü şerbetliartık nerde gezdirir bilmemm , gezdiren yesin , sütlü nuriyesini
Süreyya yer yüzündeki en iğrenç Burcum ben
işimize gelmesini sağlaytabilen kadınlar var
işimize getirtemeyen kadınlar dertlensin
Süreyya yer yüzündeki en iğrenç Burcum ben
Koç diye okudum Kaç ı neden acaba
Koç diye okudum Kaç ı neden acaba![]()
Acaba neden KirazAcaba neden : ) Frenkie
Ne degistircekmis ne degistircekmis?Anlasin banane, ben arabanin tekerini degistirebiliorsam misal o da yemek yapip mutfak temizleyebilmeli.
Ikizler burcu...severiz.ddd
Ne degistircekmis ne degistircekmis?
Nevresim degistirmeye benzemez lastik degismek kajsjsnnshhs
Bijon anahtarini skacagin zaman ayaginla zipliyormusun ustundeDeğiştirebiliyorum : ) onun için benzemediğini biliyorum zor admin : )
Bijon anahtarini skacagin zaman ayaginla zipliyormusun ustunde![]()
SevdigindendirBak @Cherry ye beni görünce konudan konuya değişiyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.