Bombeee attım yine 😁
para doğurursalar iyi olurdu kljndffgHerşey ortak olacaksa erkeklerde doğursun isterim
Senin paran benim rujuma yetmez diyorsun 😀 senin gözün yükseklerde 😀Herşey ortak olacaksa erkeklerde doğursun isterim
Ayrılırken ortak kazanılmış mal nasıl oluyor o zaman. Evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu olabilir fakat eşler birbirlerine evlilik birlikteliğinde destek olmakla yükümlüdürler.eşlerin ikisinin geliri varsa birlikte kararlar alınmalı 😀 kazandığınızı makyaja mı gömüyorsunuz siz 😀 yanlış mı biliyorum ben ya 😀 avukat bey aydınlatsın bizleri lütfen 🤪 danışmanlık ücreti isterler bi de şimdi 🤪Herşey ortak olacaksa erkeklerde doğursun isterim
Ayrılırken ortak kazanılmış mal nasıl oluyor o zaman. Evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu olabilir fakat eşler birbirlerine evlilik birlikteliğinde destek olmakla yükümlüdürler.eşlerin ikisinin geliri varsa birlikte kararlar alınmalı 😀 kazandığınızı makyaja mı gömüyorsunuz siz 😀 yanlış mı biliyorum ben ya 😀 avukat bey aydınlatsın bizleri lütfen 🤪 danışmanlık ücreti isterler bi de şimdi 🤪
Bu tür hesaplar yapılacaksa niye evlendiniz ki?

Nasil yapicaz be abla onuuOrtak olmalı
alınacak bir şey var ise konuşup öncelik belirlenmeli
valla kim nasıl yapar bilemem ama benim kocamdan gizli 1 tlem yokNasil yapicaz be abla onuu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.