Soru Eşler arasında para yönetimi: Ortak hesap mı, ayrı hesap mı?

forumtutkunu

Elmas Üye
Herşey ortak olacaksa erkeklerde doğursun isterim
Ayrılırken ortak kazanılmış mal nasıl oluyor o zaman. Evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu olabilir fakat eşler birbirlerine evlilik birlikteliğinde destek olmakla yükümlüdürler.eşlerin ikisinin geliri varsa birlikte kararlar alınmalı 😀 kazandığınızı makyaja mı gömüyorsunuz siz 😀 yanlış mı biliyorum ben ya 😀 avukat bey aydınlatsın bizleri lütfen 🤪 danışmanlık ücreti isterler bi de şimdi 🤪

Son düzenleme:

Lavinia

Platin Üye
Ayrılırken ortak kazanılmış mal nasıl oluyor o zaman. Evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu olabilir fakat eşler birbirlerine evlilik birlikteliğinde destek olmakla yükümlüdürler.eşlerin ikisinin geliri varsa birlikte kararlar alınmalı 😀 kazandığınızı makyaja mı gömüyorsunuz siz 😀 yanlış mı biliyorum ben ya 😀 avukat bey aydınlatsın bizleri lütfen 🤪 danışmanlık ücreti isterler bi de şimdi 🤪

Kimin parasıyla alındıysa mal onun olsun ben razıyım 😁 ama yasada böyle bişey yokkk komutar beyy her şey insanların vicdanına kalmış daha adil bir sistem talep ediyorm 😁

Frenk

Elmas Üye
çalışan kadının parasını erkek kadar eve harcamaması boşanma sebebi diyordu bir instagram avukatı

Günışığı

Platin Üye
Herkesin parası cebinde dursun kardeş. Harcamalar ortak olsun. Elinizi vicdanınıza koyun bu evde hem erkek hem kadın çalışıyorsa erkekler üstlenir genelde. Günümüz maddi şartlarını değerlendirince erkeğin gücü sınırı bir yere kadar. Evin büyük giderlerine katkıda bulunmak gerek

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Nasil yapicaz be abla onuu
valla kim nasıl yapar bilemem ama benim kocamdan gizli 1 tlem yok
onunda benden gizli yok bir şey alınacaksa eve otururuz karar veririz alınır bu kdr
yatırıma bütçe ayırmak isterse ayırır konuşulur fikir alışverişi yapılır kararlara saygı duyulur batarsa da yanında olunur

Diğer türlü sıkıntı ya bilemiyorum eşim benim ortağım aynı gemideyiz batarsa ikimizde batıcaz çıkarsak ikimizde çıkarız gözüyle bakınca çok daha basit geliyor aslında..
ben ve o gözüyle bakarsan birlikteliğe bu anlattıklarım çok zor gelebilir

Üst Alt