V
Valkyrie

Eski sevgilinizle aynı isime sahip birisiyle birlikte olur musunuz?
Bana hiç öyle bir şey denk gelmedi kfdkdkEski sevgilinizle aynı isime sahip birisiyle birlikte olur musunuz?
Yok mu sencene aşkı bee bu devirde
benim için güven ve saygı var. aşk yokYok mu sence
Benim içinde tutku ve illegal hisler var. Herşey yolunda gitmek zorunda değilbenim için güven ve saygı var. aşk yok
adrenalin istiyorsunBenim içinde tutku ve illegal hisler var. Herşey yolunda gitmek zorunda değil
Savrulmak ve savurmak çok heyecanlı değil mi?adrenalin istiyorsun
senin için evet. ben rutini seviyorum ((:Savrulmak ve savurmak çok heyecanlı değil mi?
Buna şey diyoruz biz ;Konfor alanından çıkmamak 🤷♀️senin için evet. ben rutini seviyorum ((:
aynen öyle. ama henüz bi hzuur ortamı yaratamadımBuna şey diyoruz biz ;Konfor alanından çıkmamak 🤷♀️
Her halükarda sıkıcı bir düzen arama can sıkıcıaynen öyle. ama henüz bi hzuur ortamı yaratamadım![]()
çok geç değil halledilebilir bence. sence ?Her halükarda sıkıcı bir düzen arama can sıkıcı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.